Kóczián Péter

A politikáról és az életről szól

_

HTML doboz

Ezért áll szemben egymással Orbán és Simicska

2015.02.06. 22:27 Kóczián Péter

A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról, s a befolyásról.

A Fideszt ketten építették fel, Orbán és Simicska. Pontosabban, a mai Fideszt, azt, ahogyan ez a világ működik, azt ők ketten építették fel.

Ketten is hordják szét, egyébként. 

1998 és 2002 között világos volt a hierarchia: a pénztárnok pénzt termel, a miniszterelnök politikát csinál. Orbán már az APEH –elnöki kinevezéssel is sokat rontott kormánya presztízsén, de ezt a helyzetet Simicska lelki okokkal magyarázva lemondásával oldotta fel.

2002 után Simicska Lajos szerepe felértékelődött. Szükségszerűen. A Fidesz 2002 utáni építkezését nem Orbán Viktor tárgyalta ki a szocialistákkal, hanem Simicska. Orbán duzzogott (polgári körök felkarolása), kialakította a politikai ellenállás és szerveződés ideológiai-szervezeti és politikai kereteit, de a pénzt a Fidesz világ működéséhez Simicska szállította. Az, hogy a Fidesz 2010-ben győzhetett, fele részben Simicska Lajosnak volt köszönhető.

Simicska az én információim szerint el is kérte a fele királyságot. A 2010-ben megalakult Orbán-kormány egy része Simicska-kormány volt. Talán az egésze is. A kormány szerkezetéről, a központosítási elképzelésekről, a nagy fejlesztések politikai irányításáról és az EU-s pénzek elosztásáról Simicska Lajos döntött.

Orbán Viktor pedig csak pislogott. Orbán fele részben, negyed részben vezette azt az intézményt, amelyet a magyar politika majd második Orbán-kormánynak hív majd. A miniszterelnök politikai ügyekben elbohóckodhatott, de a társadalmi, vagy inkább politikai újraelosztás súlyos ügyeiben Simicska Lajos volt a meghatározó. Orbán ment Simicskához kérni, s nem fordítva.

Ennek a felállásnak volt egy demokrácia-elméleti vonatkozása is. Aki egy kicsit is olvasott bennfentes politikai történeteket – magyarul Bob Woodward könyvei szólnak erről -, az tudja, hogy a szakértelmiségi döntéshozatal és a politikai döntéshozatal együttműködése a legkényesebb kérdések egyike. Ugyanis az a tétje, hogy a demokratikusan megválasztott politikus vagy pedig szakvezetők irányítják-e a közigazgatást. Amerikában a hadsereg vezetői azok, akik időről-időre szembesülnek azzal, hogy a szakmai elképzeléseik megvalósítása a megválasztott politikus szuverenitásának korlátozását jelenti. A „bombázzunk-e egy bázist” kérdésétől a „tájékoztassuk-e az elnököt egy operatív akcióról” problémájáig. Erre épült az Irán-Kontrák botrány is, amelyben a Nemzetbiztonsági Tanács egy magas rangú tisztje, meg a CIA vezetője hivatalosan az elnök háta mögött csencseltek információkkal, pénzzel és szövetségesi együttműködéssel politikai felhatalmazás nélkül.

Amikor a meg nem választott Simicska Lajos a kormány működését Orbán Viktor akarata ellenére tudja korlátozni, az azt is jelenti, hogy a magyar választók döntését korlátozza egy magán ember. A választók Orbán Viktort és nem a vállalkozót bízták meg a politikai döntések kialakításával és végrehajtásával.

A második kétharmadnak ebben a kontextusban volt jelentősége. Az első Simicskának volt köszönhető, a második Orbán Viktornak.

Orbán megértésében szerintem a döntő elem a szuverenitásra való törekvésének megértése. Ez a legfontosabb Orbán számára és minden őt korlátozó körülmény kiiktatására törekszik. Nem csak most, hanem hosszú ideje.

Simicska ma azt mondja, tavaly április óta nem beszélt Orbánnal. Ez logikus lehet – persze, nem biztos, hogy igaz is -, hiszen Orbán tudta: a második felhatalmazás adta időt az őt korlátozó tényezők visszaszorításával tölti majd. Simicska az előző időszakban megvalósított hatalom- és befolyás növekedésével elért mindent, amit egy nála gyengébb politikus torkán még lenyomhat. De a második kétharmad után Orbán még hozzá képest is vízen járóvá vált.

Mindketten akaratos emberek, Simicska nyilván azt gondolta, minden megy a szokásos útján. Orbán meg ennek az ellenkezőjére gondolt. Ez szülte meg a háborút, s ennek a konfliktusnak a törmelékei repkednek azóta is.

Simicskának nem a pénz számít, én elhiszem neki, hogy értékekért küzd., ahogyan azt ma nyilatkozta. A kormányalakításig és a kormány működéséig elérő befolyása azt jelezte, hogy a Fideszen belül és a jobboldalon ő az úr. Az egyik úr ugyan, de a két úr közül az egyik. Majd mindenkit pénzelt, s akit nem, az sem tudott a befolyásától szabadulni – tehát egyeduralkodó volt. A másik úrral, Orbánnal együtt, persze.

A második kétharmad után a hatalmi befolyását kezdte elveszíteni. Ennek a jele, amikor arról beszél, hogy nem tetszik neki az oroszokkal való barátság. Alapvető orientációs ügyekben csökkent a befolyása, s ez tényleg lényeges momentum, ha az ember egy politikai pártot és kormányzást akar formálni. Mindez nyilván aztán lecsöpög a helyi, mondjuk, megyei megrendelésekig is, amelyekben majd nem a hozzá közelálló cégek kapnak megbízásokat.

A második kétharmados kormányzás azért is fordulópont, mert Orbán pénzügyileg is ki akart szabadulni Simicska befolyása alól. Ha a MET tulajdonosai, vagy akár Mészáros Lőrinc is olyan vagyont birtokol, amely adott esetben Orbán rendelkezésére is állhat, akkor a miniszterelnök 2014 óta tudatosan szakad le pénzügyileg Simicska Lajosról. A rövid idő alatt óriási mértékű vagyon felhalmozás pedig azt mutatja, hogy Simicska befolyása oly nagy, hogy azt csak százmilliárdokban mérhető vagyon elemekkel lehet ellensúlyozni, ha az embernek gyorsan van szüksége milliárdos hozamokra.

Szerintem ezek a törésvonalak Orbán és Simicska között. Én ezzel magyarázom a tektonikus ütközéseket, amelyek láttán csak pislogunk. 

159 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://koczianpeter.blog.hu/api/trackback/id/tr147148045

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Simicska, a totális médiaháború és a magyar sajtó: miért önsorsrontás a reklámadó? 2015.02.07. 11:15:04

Simicska Lajos totális médiaháborút emlegetett csütörtökön, másnap aztán fel is pörögtek az események, aligha úgy, ahogy ő képzelte: a tulajdonos és a szerkesztőségek számára egyaránt váratlanul lemondott a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió ...

Trackback: A Simicska-Orbán konfliktus nem a pénzről szól, hanem a hatalomról 2015.02.07. 08:52:02

A 2010-ben megalakult Orbán-kormány egy része Simicska-kormány volt. Talán az egésze is. A kormány szerkezetéről, a központosítási elképzelésekről, a nagy fejlesztések politikai irányításáról és az EU-s pénzek elosztásáról Simicska Lajos döntött.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hoplita 2015.02.07. 08:35:56

Fogják egymás faszát és csavargatják.
Ha mindkettő elmegy a falig, akkor mindketten csak bukni fognak a háborún.
De én már tegnap mondtam, legecizni Orbánt az a Rubicon átlépését jelenti
Iacta alia est.

Én meg csak kávét kérek a szilvapálinkám mellé és hátradőlve élvezem a műsort.:)

nu pagagyí 2015.02.07. 09:34:31

Én inkább úgy látom, hogy Orbán gátlástalanul felhasznál mindenkit saját személyes céljai érdekében. Egy szociopata, amit retorikai bravúrokkal álcáz.

joe jimbo 2015.02.07. 09:48:45

sajnos az a gond, hogy nekimegy orbánnak, személyesen
- eleddig, gyurcsánnyal szemben legalább volt annyi eszük (mindkettőnek), hogy a bábukat pöckölték ki gyurcsány mögül (2010 elején ugye majd minden nap volt valami balhé), de magát a főnököt nem lőtték, csak szidták

ha most nekimegy orbánnak személyesen, az nagyon-nagy baj lehetne

(bár ahogy anno az elcsalt szdsz választásra se mondott semmit a rendőrség, ebbe se mernek majd belemenni: kb pintér személyes, írásos parancsa kell ellenük...)

KUHULIN 2015.02.07. 10:07:20

"Kóczián jól megragadta a lényeget?"
Ennél nagyobb poént, szavazás témában még nem is láttam! Gratula'!

MACISAJT 2015.02.07. 10:09:34

Maradjunk annyiban: Simicskát tegnap elhagyta a józan esze.
Erre az ámokfutásra amit rendezett a főként ballib médiumokban,mancstól 168 óráig, klubrádiótól népszabadságig...
valljuk be, az elmúlt 25 évben nem volt példa( bár korábban is borult el az agya).

Ömlött a szájából a trágárság mocsok, minden hullámhosszon.
És akkor odaállt este Csintalan elvtárs(aki még látta Osztapenkot és Steinmetzet is) az ÁTV-ben hogy ez a"tudatos figyelemfelkeltés miatt volt", mert hogy amúgy Simicska egy konzervatív értékrendű...
Muhaha, ez tényleg sokat segített.

Valójában ezt az egészet a polgárok nem értik.
Mit akar valójában Simicska?Még több pénzt? Mihez? Hiszen milliárdjai vannak.
Befolyást? Mihez? Hiszen még a saját (eddigi) szavazótábora is utálja, kár hogy nem állt ki Veszprémben megtapasztalni hányan is szavaznának rá...
Az effajta oligarchától , mint a Simicskától Leisztingeren át Demjánig és Várszegiig, a közvélemény, amennyiben megtűri egyáltalán, azt várja el hogy : költsd a pénzt és kuss.

Különben olyan leszel mint Hodorkovszkij, Guszinszkij, Berezovszkij és tsaik.
Aztán mire észreveszed, már menekülhetsz.
Ha tudsz.

n_dy 2015.02.07. 10:11:34

a hatalom máncsak ilyen...
USA-ban pénzért lehet venni nagyköveti posztot, vagy éppen hadiipari megrendelést, vagy éppen amerikai cégek áruinak piacot ...
Magyarországon is hasonló a helyzet,
Puch pl. az MSZP zsebpénztárcáját birtokolja, ha akarja, kiviszi a párt székházát Bécsbe (emlékezzünk a brókerbotrányra, amiben szintén nyakig benne volt...), vagy Simonra és még a sok le nem bukott vezetőre ...
Bajnai és a teljes "civil" mozgalom amerikai alapítványokból, meg Soros pénzéből támadja a nekik nemtetsző kormányokat ...
nincs új a nap alatt ... de valahogy ezekről elfeledkeztél annó

Vén Csataló 2015.02.07. 10:11:52

Van ez a mondat: "A Fidesz 2002 utáni építkezését nem Orbán Viktor tárgyalta ki a szocialistákkal, hanem Simicska." Szerintem ezt nem ártana kicsit bővebben kifejteni.

cleantone 2015.02.07. 10:11:59

alapvetoen egyetertek.
az orosz szalhoz ket elemet tennek hozza. egyreszt nem csak a met-bol, paks 2-bol is kihagyhattak lajost. ami valoban fajdalmas, mert ezek komoly uzletek, az eu penzeken felul, nem a mno. ilyen ertelemben, a reklamado fedotortenet mindket reszrol. a masik orosz kapcsolodasi pont hodorkovszkij. innen nezve, lajos tegnapi futasa ertelmezheto preemptiv manovernek.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.07. 10:53:01

Simicska Washington embere akar lenni. Már nem elég neki a pénz hatalmat is akar.

dr Smittpálelnökúr 2015.02.07. 10:56:08

Nem a pénz számít???

Ha-ha-ha!

Aki ilyesmit képes állítani, vagy sugallni, az semmit nem ért a magyar politikai állapotokhoz.

A hatalom nem öncélú jelenleg, csak egy eszköz a büntetlen lopáshoz. Az más tészta, hogy ha ezt egy elmebeteg műveli, akkor ott megjelenik az arcátlan, fennhéjázó primitív attitűd, aminek idonként akasztás a vége.

mrbateman 2015.02.07. 11:14:49

a szavazáshoz:
c) személyes feltételezéseit és megérzéseit tényként használja, majd ezen vizsgálatlan "tényekből" jellemzően logikailag is helytelen következtetéseket von le.

Én erre szavaztam volna!

Összefoglalva: értéktelen és haszontalan bejegyzés, kifejezetten és zavarbaejtően gyenge munka.

mr sistereg 2015.02.07. 11:17:31

Simicska Lajosnak minden megbocsájtva! Én abszolút nem vagyok elájulva a magyarságomtól, de ha valami vonz benne, az a trágársága és különösen a geci szó, érted, geci? Lajos végre méltó helyére emelte, ezzel megragadta a magyarságban a lényeget, geci.

Netuddki. 2015.02.07. 11:22:27

"Amikor a meg nem választott Simicska Lajos a kormány működését Orbán Viktor akarata ellenére tudja korlátozni, az azt is jelenti, hogy a magyar választók döntését korlátozza egy magán ember."

Kábé idáig olvastam. Egy alapvetően téves megfigyelésből vonsz le alapvetően téves következtetést.

A választóknak ugyanis az égvilágon semmi beleszólása nincsen abba amit az orbán banda tesz ebben az országban. Ami itt folyik az nem demokrácia hanem inkább a pókok nemi életére hasonlít. A hím megtette a kötelességét (megválasztották a fideszt a zemberek), de ha nem vigyáz akkor desszert is lehet belőle ha már nincsen rá szükség (magyarul utána le vannak szarva, akár éhen is halhatnak).

Mellesleg már 2010 óta ugatom itt a blogokon, hogy az orbán gyakorlatilag kádár rendszert akar csinálni az országból, csak orbán rendszer néven. Na, ez bukott ki a simicskából is. A simicskát talán már komolyan veszitek?

Netuddki. 2015.02.07. 11:26:44

@maxval bircaman szerkesztő: "Simicska Washington embere akar lenni."

Na mivan birka, te állat! Ezt mondták a hirtelen összerántott fidesz eligazításon, hogy a simicska a zusa embere? Bazmeg, jobbat nem tudtak kitalálni a gazdáid?
Mellesleg a helyedben kezdenék aggódni, nemsokára oda ez a fidesztrollkodással keresett biztos bevételi forrásod. Utána mit fogsz csinálni te balfasz? Na, erre kíváncsi leszek mit fogsz itt a blogokon nyomatni te nyomorék fideszpropaganda terjesztő?

hoplita 2015.02.07. 11:26:57

@MACISAJT:
Na, idehánytál mán, kedvenc gondolás faszkalapom?
Vannak új pontjaid, vagy még a régiekkel házalsz, gyökér?

Az orosz párhuzam kurvára sántít.
Tudod miért, húgyagyú?
Mert kis, immáron hivatalosan is csutigecinek tizede hatalma sincs, mint Putyinnak.
Egy kóbor macskát sem tudna megkergetni, nemhogy egy simicska-fajsúlyú alakot..:))))

hoplita 2015.02.07. 11:29:20

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
A mandin most derítette ki pár birkához hasonló orbángeci idióta, hogy a szíájé embere simlicska.:))))

Hihetetlen sötétség...kész Állatfarm, de szó szerint.:DDD

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.07. 11:31:14

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Nekem könnyű a dolgom: mindig az igazat mondom.

De nem lennék most a ballibek helyében, akiknek hamarosan Soros leküldi az ukázt, hogy éljenezni kell Simicskát.

nyünyüge 2015.02.07. 11:32:10

@nu pagagyí:
"A politikai korrektség olyan taburendszer, amely megfoszt az őszinte beszédtől, az innovatív gondolkodástól. " --- mondta Orbán ősszel.

Hát Simicska most kertelés nélkül megmondta az őszintét...

nyünyüge 2015.02.07. 11:33:32

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Vida Ildikó is szeretne Washington embere lenni, de neki nem sikerült :))!

Vén Csataló 2015.02.07. 11:38:07

Csak szólok az itt izgalomban tobzódó szánalmas libsi beíróknak: ne reménykedjenek. Simicska sem fogja megbuktatni Orbánt - nekik.

Netuddki. 2015.02.07. 11:41:03

@maxval bircaman szerkesztő: "Nekem könnyű a dolgom: mindig az igazat mondom."

Az igazság és a között amit te igaznak hiszel hatalmas szakadék tátong.

"De nem lennék most a ballibek helyében"

Aztán azok kik lennének te szemét GECI?
A becsületes magyar embereket árulod el amikor Magyarország söpredékének, a fidesznek a propagandáját terjeszted!

Netuddki. 2015.02.07. 11:43:33

@Vén Csataló: Aztán ki a faszt érdekel KINEK buktatja meg? A lényeg, hogy megbuktatja.
Ja, és anyád picsája ballibsi, te balfasz tolvaj fideszes!

Patonay Péter 2015.02.07. 11:46:19

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Jó a párhuzam!
Orbán is legalább annyira jól érzi a társadalom hangulatát és gondolkodási sémáit, mint Kádár érezte anno.
Kádár a nép lelkének érzékeny pontjaira sikeresen ráhangolódva vezette az országot 32 évig.
Orbán felismerte, hogy a kádári technikákat elsajátítva, évtizedekig hatalomban lehet maradni, ennyiben másolja Kádár logikáját.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.07. 11:47:16

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

A ballibek, a nyugat vak fanatikus hívei, nem ismered őket?

Nem terjesztem a Fidesz propagandáját, hanem az igazat mondom.

Becsületes és értelmes, nem ugyanaz.

Patonay Péter 2015.02.07. 11:49:12

@maxval bircaman szerkesztő:
Simicska eddig is pénzelte a baloldalt!
Nem lesz itt semmi probléma, simán mögé fognak állni a balosok.

hoplita 2015.02.07. 11:50:33

@Vén Csataló:
Ez igaz.
Aki ebből a cirkuszból hasznot húz, az a Jobbik lesz.:)

@maxval bircaman szerkesztő:
Tények a faszom, kostökzacskó.:))

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.02.07. 11:50:42

@Patonay Péter:

Kénytelenek lesznek. Majd most ő lesz az "európai konzervatív".

Netuddki. 2015.02.07. 11:51:53

@Patonay Péter: Annyira, hogy még el is szólta magát. Nem a rendszerrel van baja hanem azzal, hogy nem ő áll az élén. Sajnos nem vették komolyan...

Netuddki. 2015.02.07. 11:54:51

@nyünyüge: A vida ildikó elhúzhatna a véresbe a nav éléről...

hoplita 2015.02.07. 11:57:06

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Simicska bábuja, ne feledd.
Meg az egész vezérkar hozzá van bekötve.:)

ursus artos 2015.02.07. 12:04:41

Gyenge kis okoskodás ez a poszt...

beszélő majom · http://beszelomajom.blog.hu 2015.02.07. 12:06:17

A balos bloggerek nem értik, miről van szó.

Piszkálgatják ezt a Simicskát, mint valami tányérjukba hullott szardarabot :)

Arról van szó, hogy a köztudottan beárazott és a piaci licit során bármikor, bárki által a legmagasabb felajánlott áron megvásárolható Simicskát most megvette az USA.

A pénzen, amit adnak érte, azt vették meg, hogy Simicska médiabirodalma NE támogassa az Orbán-kormányt.

Ha ez megtorténik, az USA már a pénzénél van.

Nyeresége akkor lesz az ügyleten az USA-nak, ha a 180 fokot fordult Simicska-birodalom mozgósítani tudja és az utcára tudja vinni azokat, akiket a "civilek" fél éven át nem tudtak - a potenciális balos szavazókat.

Erre ugyan kicsi az esély, de ha ezt is megkapná az USA, az már grátisz ajándék lenne amellé a szolgáltatás mellé, amit megvásárolt.

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 12:07:42

Namost azért Orbán és Simicska között van egy csepp különbség, amit Simicska elfelejt.

Orbán megválasztott politikus, Simicska pedig nem.

Ezt ahhoz, hogy ki képes kinyírni kit.

Netuddki. 2015.02.07. 12:09:16

@hoplita: Ha valóban így lenne akkor a viktor nem merne vele kukoricázni. Akkor az áprilisi találkozó valahogy így nézett volna ki:
- Lajcsikám mit szólnál hozzá ha visszahívnánk a ruszkikat és visszaállítanánk a kádár rendszert, csak orbán rendszernek hívnák?
- Viktor neked végképp elment az eszed?
- Bocs lajoskám, csak egy kósza ötlet volt...

Ezzel szemben valahogy másképpen történtek a dolgok.
Mindenesetre a nyilvánosságra került tények és vagyonnyilatkozatok fényében a több tízmilkás fideszes tartozások csak nem a simicskához köthetők?
Bazmeg, qrva jó oknyomozó újságíró lenne belőlem!

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 12:09:40

@Vén Csataló: Nem is nagyon lenne értelme, mert kiáll a ballibsik élére, ő?

Netuddki. 2015.02.07. 12:15:48

@♔bаtyu♔: Csak, hogy az erőviszonyokat latolgassuk.

Észbeli képességek terén a viktorod nincsen túl jól eleresztve. Ez nem függ össze azzal, hogy mennyire jó a beszélőkéje. Bár abban is általában közhelyeket pufogtat és mellébeszél.
Az meg, hogy ki tartozik kinek szerintem nem kérdés. Úgy látszik a viktorod azt a hibát is elkövette, hogy amikor be lett nyújtava nekije a számla, visszautasította. Mondjuk ez egy tipikus, ostoba viselkedési vonása egy erkölcsileg alacsonyan álló embernél. Azt hiszi valami miatt ő van nyeregben, de majd rájön, hogy mégse.

A simicskát meg kinyíratni egyenlő lenne azzal, hogy a viktorod gyakorlatilag saját magát nyíratja ki. Ez csak megérzés, de jók a megérzéseim...

hoplita 2015.02.07. 12:16:01

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:
Rajta, én nem tartalak vissza.:)

Amúgy miért ne merne?

Szerintem a színfalak mögött most őrült egyeztetések zajlanak, oda-vissza, mert mint mondtam, ezen mindkét geci csak bukhat. Igen sokat és igen nagyot, ami a csicskáknak, a pocsolyalakóknak nemigen tetszik.

Netuddki. 2015.02.07. 12:24:08

@hoplita: Ezt majd a jövő hét eseményei eldöntik. Mindenesetre már történtek olyan dolgok amit nem lehet visszaszívni. Szóval lajosunk csak beszállt az időközi választásokba, és nem a fidesz oldalon hehe...

hoplita 2015.02.07. 12:24:58

@♔bаtyu♔:
Tudom, hithű fideszesként a gondolkodás nem mindennapos tevékenységed, de most az eccer próbáld már meg, hátha sikeredik.:)

Tegyük fel eldurvul a buli és elkezdenek lapokat teregetni.

Szerinted mennyit ront simlicska renoméján ha kiderül, hogy megvette kutyapistát és faszkalapbenőt egy közbeszerzés lenyúlásához?
Semmit, eddig is mindenki, a saját tábora is köztörvényes tolvajnak tartotta.

És akkor szerinted egy közepes közpénzstikli kiderülése a csutigecinél mivel járhat????

Vagy valaki megszellőzteti a katpolos anyagát, a liliomtiprási ügyét, amik nem túl közismertek...????

Na? Szerinted???
Kinek lesz a satuba fogva a fasza?:)))

Netuddki. 2015.02.07. 12:26:28

@hoplita: Ja, és egyesek viktora ebbe szerintem még 2018 előtt bele fog bukni. Túl kevéssé van megáldva ő észbeli képességek terén, hogy ez ne következzen be. Mindenesetre túl nagy a veszítenivalója, ha kétségbeesett lépésre szánja el magát akkor tuti vége...

profilo 2015.02.07. 12:46:35

@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

"Bazmeg, qrva jó oknyomozó újságíró lenne belőlem!"

Ja...,mint Kóczián,Lovas vagy Németh.
:)
Gyorsan nyomtam is neked egy "karcolgatja a felszínt és az előtte ülő hátát" szavazatot.

Apám,gondolkodtatok már az elmúlt öt év alat befutott "vágyálompályátokról"?
Eljutni Obamától,Goodfriend-en,Merkel-en át Simicskáig az nem semmi ,még egy oknyomozótól sem.
Az egyszeri szemlélődő azt hiheti,hogy Orbán ellen összefogott a világ és még így sem tudják térdre vagy lámpavasra kényszeríteni.
Szerinted,és mint oknyomozót kérdezlek,eljuthat a hazai ellenzék odáig,hogy Vona vagy a nyugdíjból visszakönyörgött Torgyán Józsi bácsi legyen az utolsó esély,a sárkányölő lovag?
:)

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 12:53:04

@hoplita: Hithű ostoba ballibsiként nyilván nem tudhatod, így nem indítunk vitát, mert vita helyett alküldenek a gecibe. Ahogy most is történt.

MACISAJT 2015.02.07. 12:56:36

@Patonay Péter: ("Simicska eddig is pénzelte a baloldalt!
Nem lesz itt semmi probléma, simán mögé fognak állni a balosok. ")

Na ja...
Állnának azok bárki mögé és bárhol( lásd akár Ózdon, ahol az operettnáci mögé álltak, csakhogy.)

Tegnap hosszú hónapok után ráklikkeltem a Népszaga honlapjára.Hát mit látok? Fő helyen a Hír tévé reklámja, drága Simicskánktól...

És akkor itt rátérnék az ügy egyik folyományára.
Lajosunk most "kibasz minden orbánistát" a médiumaitól. Ok, rendben.Na és?
Állami hirdetések hiányában mire fog menni vele?
Ki fogja "kritikussá váló" médiumait nézni, olvasni, megvenni? A ballibák?
Szinte már látom a véresszájú "egyenlítő"&co.-t amint a Hír tévére, Magyar Nemzetre, Lánchíd rádióra buzdítanak és azokra hivatkoznak és a hvg.hu-t és a 168 Órát , a 444.humeg az Indexet amint a mno.hu-val versenyeznek...

Muhaha.

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 12:57:19

@beszélő majom: A balos bloggereket különösen nem is érdekli, hiszen a baliberális oldalon a lényeg, hogy Orbán általában lúzer legyen. Bármiről is van szó.

Ennek előnye viszont, hogy Orbánnak nem kell kemény ellenfelekkel megküzdenie, hisezn bármelyik ballibsi simán azt hiszi, hogy félrerúgja semmi perc alatt.

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 12:58:55

@MACISAJT: Ja, a HírTV-n reklámozzák majd a HVG-t és Népszavát:)))))

Viszont ezek után a ballibsik nem ajvékolhatnak ez EU-ban, hogy nincs szólásszabadság.

MACISAJT 2015.02.07. 13:03:48

@♔bаtyu♔:

Tegnap este mi/ki volt a Hír tévén?
szanyi elvtárs, egyenesben.
A hitgyülis ATV-n meg eközben csintalan elvtárs fényezte drága jó Lajosunkat.

Ez ám a diktatúra..:P
Muhaha.

De azért nem állom meg, ne írjak le egy történelmi esetet.

A plebs és hadsereg által „apagyilkosnak” (parricida) titulált Iulius Caesar elleni összeesküvőknek gyorsan távozniuk kellett, noha március 17-én megegyeztek abban a caesariánusokkal, hogy tettüket nem fogják szankcionálni.
Cassiust legyőzte Antonius, mire öngyilkos lett. Brutus is öngyilkosságot követett el.

e527491trbvm.com 2015.02.07. 13:06:31

Az egesz ugy a gudfrendes cia akcio folytatasa.
A cia megfenyegette a Simicskat, hogy kinyirjak az egesz csaladjat ha nem csinalja azt amit most csinalt. Ennyi.

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 13:08:18

@MACISAJT: Én is láttam kapcsolgatás közben mindkettőt.

Érdekes lesz ahogy Simicska a ballibsi médiumokkal vállvetve megél majd a médiapiacon. Kíváncsi is vagyok, az ATV vagy a HírTV fogja előbb lehúzni a rolót. A ballibsik fel sem fogják, nem egy kollégát kaptak, hanem egy konkurenst.

MACISAJT 2015.02.07. 13:13:31

@e527491trbvm.com:

Ezt viszont egyáltalán nem hiszem.
Mármint nem azt nem hiszem hogy alkalomadtán drága jó Lajosunk ne lenne zsarolható.Vagy hogy ne próbálnák meg egyesek-akár badfriendek- őt zsarolni.

De valójában Simicska gyári szoftvere az ami a tegnapi trágárkodó ámokfutását előidézte.
És azt amit hónapok óta művel.
Egyszerűen már kezdte elhinni magáról hogy ő Magyarország ura.És betegesen reagált arra hogy ez nem így van.(szerencsére , teszem hozzá.)

hoplita 2015.02.07. 13:24:01

@♔bаtyu♔:
Én a ballibsi???????

Muhahahahahahahaha...!

Jól van, bocsáss meg, hogy gondolkodásra próbáltalak késztetni, mikor nincs mivel.
Nem volt szép tőlem.:)

MACISAJT 2015.02.07. 13:30:54

@maxval bircaman szerkesztő: ("De nem lennék most a ballibek helyében, akiknek hamarosan Soros leküldi az ukázt, hogy éljenezni kell Simicskát. ")

A hvg.hu-n már biztatják..:P
Hamarosan csatlakozik a herényi károly és egyéb bokrosi "mértékadó konzervatív demokratákhoz"...
(Ángyánról most kuss van a ballibáknál, amióta nyilvánosan operettnácivá vált)

profilo 2015.02.07. 13:38:35

@hoplita:

Mégis mit vártál.amikor te is olyan faékszerű vagy,mint ő?
Te is csak a fidesztrollt látod az ellenvéleményben,így ő is csak a megvetett ballibsit látja benned.
Viszont annak örülhetsz,hogy tökéletesen kiegészítitek és megérdemlitek egymást.
:)

MACISAJT 2015.02.07. 13:49:10

@Vén Csataló: ("Csak szólok az itt izgalomban tobzódó szánalmas libsi beíróknak: ne reménykedjenek. Simicska sem fogja megbuktatni Orbánt - nekik. ")

Bár minden ilyen nyilvános szakítás/háborúskodás
óhatatlanul is veszteségekkel jár ( pláné hogy Simicskához tulajdoni viszonyokkal kötődik szinte a teljes un. jobboldali médium, amelyek úgy ahogy de tartották a lelket a lakosság nagy részében abban a bizonyos 8 évben..)...

azért nekem mindenképpen Torgyán 2001-es esete jut eszembe.És a vele való szakítás, amikor kiesett a hatalomból.
Azt is kifejezett megkönnyebbüléssel vette tudomásul a jobboldali tábor.( Ja és ahhoz is mennyi reményt fűztek a ballibák, mármint hogy hű milyen bosszút áll.Pukkanás volt.)
Simicska személye is megtűrt volt idáig, gyakorlatilag eleven kommunikációs céltábla volt
a ballibák számára.
Ez most megszűnik.
Ami egyáltalán nem biztos hogy baj. Sőt.

Kerek négyszög 2015.02.07. 13:49:50

Szerintem a jobbantakat már Putyin irányítja. Orbán, Simicska már régen a KGB-től kapja az ukázokat. Ez megrendezett perpatvar. A teljes bűnöző kormány milliárdos lopott vagyonnal rendelkezik, eldugott offshore számlákon. Az oroszok meg simán lenyomozták maguknak a folyamatot, ahogy a maffia pakolgatja ki a közpénzt magának. Innentől kezdve elég egy emlékeztető, és máris úgy táncolnak orbánék, ahogy Putyin fütyül.

hoplita 2015.02.07. 13:51:15

@MACISAJT:
Operettnáci a deszkán baszott, vasporos picsájú, cafrangosra kanolt édesanyád, te faszomfütty.:)

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 13:52:30

@hoplita: Most mit mondjak, szerintem egy kibaszott nagy gyökér is vagy.

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 13:53:19

@profilo: Én nem faékszerű vagyok, hanem nevelem. És én hiszek az emberekben.

hoplita 2015.02.07. 13:55:19

@profilo:
Figyelj, jó ideje fenn vagyok már a blogokon ezzel a nickkel.
Ha valaki olyan hülye, hogy nem tudja beazonosítani egy nick ideológiai hovatartozását, az meglehetősen buta ember benyomását kelti nálam.
Sok ilyen van egyébként, jókat röhögök rajtuk.:)

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 13:56:22

@Kerek négyszög: Ja, ehhez képest most ajánlottunk fel a NATO-nak egy székesfehérváron kialakítandó parancsnoki irányító támaszpontot.

Gondolom, Putyin rendelte:)))

hoplita 2015.02.07. 13:57:13

@♔bаtyu♔:
Emberekben én is...de a gecik még, vagy már nem emberek.

Remélem már fested a következő brekimenetre a transzparensed...hogyaszongya... Tiszteletet a geciknek!:)

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 13:57:36

@hoplita: Ostoba vagy mert nem igazán vágod. Önmagában nem az a gond itt ha valaki ballibsi vagy jobbos, hanem az, ha gyökér. Ahogy a mindennapi életben is.

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 13:58:56

@hoplita: Hát öcsém akkor ezt nagy ívben kend a hajadra, én nem a pszichológusod vagyok. Ki nem szarja le.

MACISAJT 2015.02.07. 14:01:58

@♔bаtyu♔:

Csak halkan szólok: elmebeteg operettnácikkal felesleges kommunikálni.
Hadd őrjöngjenek. Magukban.

Avagy: sose birkózz egy disznóval.
Ugyanis mindketten szaros, sárosak lesztek.
Viszont a disznó még élvezi is.

hoplita 2015.02.07. 14:05:59

@♔bаtyu♔:
Ugyan már, öreg.
A virtuális tér nem egy szalon. Másrészt meg minden utánakeresés nélkül is tudom-tudtam fejből is, hogy hol helyezkedsz el a politikai spektrumon.
Gyökerezhetsz, de jobb a memóriám a tiednél.:)

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 14:06:43

@MACISAJT:
Amúgy nem is értem az ilyen mi a faszt keres itt. Az benne a poén, hogy azzal együtt vitatkozni akar.

Van egy társa, az is ilyesmi, de szinte oldalakat ír. Persze teljesen értelmetlenül, hiszen vagy nem vesznek róla tudomást, vagy röviden elzavarják a gecibe. Végül is mit tudsz vele megbeszélni.

hoplita 2015.02.07. 14:07:29

@MACISAJT:
Jól van, mutyigeci...osszad a nemlévőt.

A pontjaiddal hogy állsz mostanság, te futóbolond?:DDD

profilo 2015.02.07. 14:07:46

@hoplita:

Akkor még tölts el egy kis időt a blogföldön és talán az segít abban,hogy megértsd,mit is írtam.
Ugyanis egy szóval sem említettem ideológiai és politikai hovatartozásodat,csak egy jelenségre hívtam fel figyelmetlenségedet,miszerint nem a mondandóval vitatkozol,hanem szűklátókörű lövészárokharcosként a beskatulyázott nicnévvel acsarkodsz.
Ez lehet,hogy itt,a blogföldön (feleslegesen!) töltött idő eredménye.
Így viszont első tanácsom feleslegessé vált. Tehát ha rámhallgatsz,azt csinálsz amit akarsz.

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 14:08:07

@hoplita: Ja, hát akkor ennyibe is maradtunk. Amúgy pedig a virtuális tér is egy szalon, legalábbis a többieknek.

Igen, elhelyezzük egymást a "politikai spektrumon". Ez nem vitás:))))

hoplita 2015.02.07. 14:10:17

@♔bаtyu♔:
Nekem társam...?
Tényleg szar a memóriád, baszdki, ideje felíratni valamit.

Amúgy meg a hangnememen háborodtál fel, a felvetésemre egy mukkanásnyi sem jött ki a gyenguszka vinyódból.:)

panelburzsuj 2015.02.07. 14:12:52

@hoplita:
Úgy látom, ha a kommentfolyamban egyetlen messziről bűzlő ballib sincs, hát rögtön tök összekeverednek az érzékszervek, meg zászlók, meg a táborok...

Merugye: gecizni necsse est - de hát kit??

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 14:13:17

@MACISAJT: Azért én valahol megértem. Mondjuk azt nem igazán, hogy ilyen állapotban itt mit remél, mert nyilván elzavarják.

hoplita 2015.02.07. 14:14:14

@profilo:
ha szóvá merem tenni a minimális stratégiai gondolkodás hiányát, akkor rögtön troll vagyok szerinted?
Egy szintet meg kellene ütni, mielőtt észosztásba kezd valaki egy nyilvános politikai felületen...szerintem.
Persze, lehet naiv vagyok.

Az utolsó mondatod a legjobb tanács, magam is sűrűn szoktam osztogatni.:)

hoplita 2015.02.07. 14:15:14

@panelburzsuj:
Így van, panel, gecizni muszáj, élni nem.:))

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 14:15:48

@hoplita: A felvetésedre ennél sokkal több nem is fog kijönni, én ugyanis csak megfelelő vitapartnerrel vitatkozom

Az ugyanis számomra nem fontos, hogy te megismerd a véleményemet. Ezért mi a lófaszt vitatkozzam veled?

wolves84lb 2015.02.07. 14:16:40

@♔bаtyu♔: ilyenkor ugye ti egy szobában ültök és finoman szopkodjatok egymás faszt is? :)

Rólad mindig az a népi bölcsesség jut eszembe, miszerint "Kapd be te a batyusfaszt" :)

profilo 2015.02.07. 14:18:22

@hoplita:

Nem troll,csak türelmetlen.
Beleöregedtél már az ilyesmibe...

♔bаtyu♔ 2015.02.07. 14:21:23

@wolves84lb: Ötletes, elsütöm néha, lesz kinek:))

hoplita 2015.02.07. 14:24:36

@♔bаtyu♔:
Tévedsz.
A smirglis modorom ellenére minden véleményt elolvasok. Elég sokat akceptálok is.
Most a tied nem esett ebbe a kategóriába, de ne add fel.:)

@wolves84lb:

Mutyisajt egy ritka idióta és szemét jószág, a gondolán a hasonszőrű cimbijeivel bemószerolt a modinál - aki szintén egy szarfaszú tapló volt - minden neki nem tetsző nicket.
Olyan sikerrel csinálták, hogy az egyenbégetéstől meg is döglött az egész.
Pótolhatalan veszteség.:)

nem tudom megállni, hogy ha összefutok vele, akkor mindig elhajtom a kurva anyjába ezt a sunyi, nagybetűs Gecit.

dr kíváncsivagyok 2015.02.07. 14:29:47

@Vén Csataló:
"Van ez a mondat: "A Fidesz 2002 utáni építkezését nem Orbán Viktor tárgyalta ki a szocialistákkal, hanem Simicska." Szerintem ezt nem ártana kicsit bővebben kifejteni. "

Ez azt jelenti , hogy a szocik (sajnos) nem dongolték a betonbe a Fideszt , hanem Simicskán keresztul csorgattak egy kis pénzt nekik , hogy ehen ne dogoljenek !
Ezt a játszmát Orvbán felrúgta...a szocik felé is és a Lajos felé is...

profilo 2015.02.07. 14:38:51

@dr kíváncsivagyok:

És ha tovább megyünk az általad említett "egymásnak pénzt csurgató politikusok" ösvényen,akkor hamar egy olyan óriásplakáttal találjuk szemben magunkat,melyen a "Minden politikus akasztani való tolvaj és geci!" felirat olvasható.
Így viszont teljesen értelmetlen azon siránkozni,hogy mit tettek és mit nem a szocialisták.
És arról akkor már ne is beszéljünk,hogy milyne szemét az a felrúgott játszma,ami ezek szerint arról szól,hogy geci módon szivatnak minket a játékos gecik...
:)

Kerek négyszög 2015.02.07. 14:53:22

Szerencsére olyan tények kerülnek most igazolásra, amit eddig mindenki tudott, de nehéz volt igazolni.

Íme az első Simicskától:
„Orbán abból indult ki, hogy le akartuk bontani a diktatúrát és a posztkommunista rendszert. Kiderült, hogy ez nem egy egyszerű dolog, ezen melózni kell. De az kurvára nem volt benne ebben a szövetkezésben, hogy felépítünk helyette egy másik diktatúrát.”

Ugye-ugye. Tudtuk ezt idehaza elég jól, még az EU-ban is, de így bevallva, legalább nincs miért tovább tagadni.
Jó sok ilyen van még, várjuk a következőt.

Kerek négyszög 2015.02.07. 14:56:12

Jaj d etetszik, ahogy a jól ismert diktatúrás pártkatona nickek ki vannak ugrasztva a hétvégi pihiből. Vajon a geci riadóztat személyesen, vagy van egy csicskája erre a céllal?

hoplita 2015.02.07. 15:00:56

@Kerek négyszög:
Nehogy azt hidd.
Nagy részük önként és dalolva csinál hülyét magából.:)

profilo 2015.02.07. 15:09:27

@Kerek négyszög:

Mondjuk elég béna egy diktatúra az,ahol az elnyomó szervezet egy gecije büntetlenül legecizheti a másik gecit.
Nekünk még diktatúrából is csak a szar jutott.
:)

_most_ 2015.02.07. 15:25:50

@beszélő majom: USA-nak nem kellet megvennie Simicskát, hisz mindig is az USA oldalán állt, mert rühelli a ruszkikat, minden tisztességes magyar ember, így nyilván nem tetszett neki hogy a Orbán hirtelen oldalt váltott és lepaktált a kgb-s Putyinnal, gondolom neki nem megy ilyen könnyen önmaga szembeköpése :D

_most_ 2015.02.07. 15:27:39

@Kerek négyszög: igen, ha már Simicska szerint is diktatúra épül, akkor abban van valami igazság, hisz ő tényleg jól ismeri a fidesz terveit.

antikommm 2015.02.07. 16:00:19

@hoplita: Igen, az volt. Most viszont törleszthet OV-nak azzal, hogy SL-t megmogyoróztatja.

kvadrillio 2015.02.07. 16:11:43

KORMÁNY.HU-RÓL

Kormányzat
Külgazdasági és Külügyminisztérium
Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár
Az államtitkár

Gazdaságdiplomáciáért Felelős Államtitkár

Az államtitkár
Hírek
A helyettes államtitkár

Az államtitkár
Magyar Levente

Magyar Levente
gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár

Személyes adatok:
Születési hely, idő: Budapest, 1987. január 30.

Munkahelyek:
2014. október- Külgazdasági és Külügyminisztérium / gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár
2014. szeptember- Külgazdasági és Külügyminisztérium / frankofón ügyekért felelős miniszteri biztos
2014. július–szeptember Külgazdasági és Külügyminisztérium / gazdaságdiplomáciai helyettes államtitkár
2012. július–2014. július Miniszterelnökség / külügyi helyettes államtitkár
2012: Miniszterelnökség / Miniszterelnöki Nemzetközi Stáb, főosztályvezető-helyettes
2010–2012: Nemzetgazdasági Minisztérium / Külgazdaságért Felelős Államtitkárság / Határmenti Infrastruktúrafejlesztés Osztály, osztályvezető
Nemzetgazdasági Minisztérium / Francia Műhely, műhelyvezető
2008–2010: Országgyűlés Hivatala / Fidesz – Magyar Polgári Szövetség, Külügyi Kabinet

Szakmai gyakorlat:
2007–2008: Országgyűlés Hivatala / Fidesz – Magyar Polgári Szövetség, Külügyi Kabinet

Tanulmányok:
2006–2010: Budapesti Corvinus Egyetem, Társadalomtudományi Kar, nemzetközi tanulmányok szak (’nemzetközi kapcsolatok szakértője’ diploma)
2001–2006: Kölcsey Ferenc Gimnázium, francia-magyar kéttannyelvű szak
Nyelvtudás:
angol felsőfokú C
francia felsőfokú C
német középfokú C
spanyol középfokú C

kijez...."""MAGYAR LEVENTE"""..., AKI PÁR ÉV ALATT ILLEN SZÉÉÉÉDÍTŐ KARRIERT FUTOTT BE A MADZSAR KORMÁNY-FÉSZKEKBEN ???????????

tralalala 2015.02.07. 16:47:59

@Kerek négyszög: Persze, ez ugye köztudott, hogy a derék, fényestekintetű antiorbánisták mind afféle mindennapi közemberek, akik hobbiból itt fórumoznak hétvégén, de ezek a rohadt orbanisták, na azok aztán egytől egyig valami kaptáragy által irányított gonosz robotok, akiket iderendeltek.

Ezeket minek írjátok, de tényleg? Szerintetek ez előrevisz bármit? Jobban megértjük egymást? Nem kéne lassan kiszállni a lövészárokból?

Basszus, olvassatok már vissza. Kovi, Hoplita, most meg te, azon szórakoztok, hogy hogyan bírtok minél mocskosabban elküldeni valakit a kurva anyjába. Ez jó, de tényleg? Nem lehetne annyival megtisztelni a másikat, hogy legalább feltételezed róla, hogy nem egy gonosz démon, hanem egy másik ember?

Borzalmas, komolyan.

Escéhápé 2015.02.07. 16:58:45

Kedves Hoplita, nagy erdeklodessel olvastam a liliomtiprasi utalasod:
"Vagy valaki megszellőzteti a katpolos anyagát, a liliomtiprási ügyét, amik nem túl közismertek...????"

Kifejtened bovebben? Gondolom valami kollegiumi story lehet. Erdekelne, szerintem nem csak engem :)))

Amugy tenyleg mas dolgom sincs, mint fozni a jo kavekat es szorakozni, ahogy egymas torkanak esnek a "harcostarsak"

csak egy néző 2015.02.07. 17:20:03

Bizony bizony Viktor, nem azt mondta a barátod, volt hálótársad, hogy zseni, hanem azt, hogy geci.

Tudod, az első pofon a legnagyobb,
Aztán a többit lassan megszokod,
Tudod, az első pofon a legnagyobb
Aztán a többit megszokod.
Ugye azért jó barátok vagyunk.

ostvan2 2015.02.07. 17:22:30

Úgy hallottam, hogy Simicska és a volt MSZP-s pénztárnok, Puch László sógorok. Családi találkozókon tárgyalták meg, hogy a nagy üzleteket hogyan osztják fel a két nagy párt holdudvara között. Simicska, mint üzletember (hosszabb távon gondolkodik), be is tartotta ezeket a megállapodásokat. 2010-ben ezt borította fel Orbán, azzal, hogy neki minden kell, a Simicska-megállapodások nem számítanak.
Valószínűleg ez csak egy apró tétel, de Simicskát nagyon zavarta.

Vén Csataló 2015.02.07. 17:28:48

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Lásd kivel van dolgod féleszű, rendes leszek veled: nem kívánom, hogy addig állj fél lábon, mire Simicska megbuktatja Orbánt. :D

Vén Csataló 2015.02.07. 17:35:30

@hoplita: Próbálkozz inkább a göröggel, mert a latin nem megy.

hoplita 2015.02.07. 17:36:28

@Escéhápé:
Hú, messzire vezet és bizonyítékom természetesen nincs, de dióhéjban ennyi a sztori...

Ugye a kurucon van egy Orbán akta, jelentések, egyebek, amiket a felkerüléskor én is végigbogarásztam és megütötte a szemem valami.
Egy hálózati személy nyilatkozta, hogy volt egy igen kínos és csúnya ügye, amit sikerült elsikálni és mélyre ásni..
Engem ez a kínos jelző fogott meg...mert ugye az ilyen utalások nem politikai tevékenységre használatosak.
A elsikálást viszont a fideszkezdemény óvóbácsija, Horváth eftás intézte, ami szép gesztus ekkora górétól, még ha a vő cimbijéről is van szó.
Azt tudtam, hogy régi ügy, a nyolcvanas évek közepe tájára tehető....

Aztán a meglehetősen jó mnmóriámban kutatgatva felbukkant valami....

A nyolcvanas évek végén takarmányboltunk volt és mivel akkor még minden háznál tartottak disznót, minden kétlábú disznó is odajárt tápért.
Egy amúgy félhülye munkásőr egyszer habzó szájjal szidta a fideszt, meg minden egyéb ellenzéki csoportot, pártkezdeményt, és mintegy ultima ratioként Orbánra azt a megjegyzést tette, hogy kislányt erőszakolt.
Én akkor kiröhögtem, nem is gondoltam végig, hogy a jog szerint egy gyermekkorúval történő szexuális kapcsolat ugye erőszaknak számít.
A nyomorult komcsi a nemi erőszakra tudott csak gondolni szeszgőzös agyában és fel sem fogta, hogy valami komolyat kottyantott el...
Nálam is feledésbe merült az egész, úgy tavalyelőttig, amíg mint mondtam a kurucon kezdtek anyagok megjelenni.

Tudom, kicsit agyaglábú a sztori, igencsak merész deduktív következtetés, de komoly összegbe merek fogadni, hogy beletrafáltam és abban is, hogy jobb napokra elmentették az eset bizonyítékait.

Ennyi, sapienti sat.:)

Ja, az a bizonyos elkottyantás 99 nyarán történt...épp szabin voltam a seregből.

hoplita 2015.02.07. 17:38:53

@Vén Csataló:
Mi van, nyugger?
Van valami problémád?

hoplita 2015.02.07. 17:41:18

@hoplita:
Természetesen 89 nyarán történt, bocs az elütésért.

whale 2015.02.07. 17:59:37

@♔bаtyu♔: Hát, ja. Simicska viszont jó eséllyel tudja viktátor bankszámláit. Az sem lepne meg, ha rendelkezne is felettük.:))

Ezt ahhoz, hogy ki képes kinyírni kit...:D

Simicska 35, mondom HARMINCÖT éve harcostársa, hű fegyverhordozója viktorkának. Azt hiszem, ha valakire, rá igaz: "Ha én egyszer kinyitom a számat! Ha én egyszer elkezdek beszélni!" És szerintem van annyira dörzsölt, hogy "dokumentumokkal" is rendelkezik a storyk jó részéről.
Viktátor azt képzeli, sérthetetlen. Qrvára nem az...

whale 2015.02.07. 18:03:31

Lehet pl. hogy 20 év után egyszer csak kiderül, kicsoda Kaya Ibrahim és Joszip Tot?:))

Balt 2015.02.07. 19:34:15

@MACISAJT: Operettnáci? Ne szépelegjünk. Ez a vadparaszt bizony valódi.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.07. 19:40:35

@hoplita:
Ha már latin mondásokat akarsz idézgetni, legalább nézz utána, hogy vannak, mert így még nagyobb idiótűnak néznek, mint amilyen valójában vagy.
Pedig lehet, hogy már az sem kicsi.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.07. 19:43:29

@MACISAJT:
Szar dolog lehet, hogy ha az, akinek eddig a seggét nyaltad, most seggbekúr, és utána a szaros faszát még jól le is szopatja veled, és a szádba élvez.

Mert veled mega hozzád hasonló narancskomcsi seggfejekkel most bizony ez történt, elkövető Simi Lala.

De mi most legalább jót röhögünk a hozzád hasonló agyatlan fideszkomcsi barmokon.

dugonics titusz 2015.02.07. 19:48:17

@nu pagagyí: A szabad rablás intézményesített
feltételeinek megteremtése, o. egyszemélyes
műve! A háborítatlanságát a bíróság ágának
korlátolt, sorvadó függetlensége még csorbítja!
Kizárólag az elszámolás, az elosztás, amiből
a 'nézeteltérés' a beszélő viszony beszüntetéséig
durvult--valószínűsíthető!?
Mint ahogy a baltás gyilkos is csak eladásként!?
Négykilences lehet, s. 'számlázhatott' és kaszírozott!?
Nulla meggyőződés a kérdőjel!
A végtelenül kapzsi ifjútörökök bátorítása, tán biztatása is a pofátlan 'gyarapodásra', egyik oldalról az érintetlenség sunyi látszatát szolgálta kelteni!
Tudjuk Kádár egyáltalán nem lopott!
A másik oldalt végletesen bőszíthette, hogy ez a
mértékét vesztett, hivalkodóan gátlástalan rablás, kimagyarázhatatlan billogként ég rá, egyre
inkább az egész velejéig rothadt rendszerre!
..és mára az egyetlen Csintalan maradt, aki még
'gazdálkodás'-nak becézi az ország- világ előtt
félreérthetetlenné vált trágylétől csöpögő gyalázatot!

Paks 2 pedig csak egylen ponton lehetett kenyértörésig vivően neuralgikus, ki számlázhatja
a 40%-os magyar bekerülést a Roszatomnak!?

Meglehet itt lett a kutya feltörhetetlenül
bebetonozva!?

Azt tudjuk, senki nem szerette el a másik feleségét!?
Akik meglehet, hajszállal korábbról már nem
barátnők!!!???
Ez utóbbi a legcsekélyebb ismeretet sem rejtő
feltételezés!

Hagytam 'veszni1 3611 karaktert!

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.07. 19:54:03

@♔bаtyu♔:
Ja, meg egy olyan apró különbség is, hogy Simicska nagyjából minden fideszes geci minden stiklijéről tud összegszerűen, azok meg az ő dolgairól nem.

Ja, meg mindegyiknek ismeri a bankszámlaszámát.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.07. 20:06:53

@Balt:
Muhaha, de szép dolog az, amikor a hozzátok hasonló fideszkomcsi nácik náciznak le valakit....

jogalany 2015.02.07. 20:28:35

A cikk témájára van egy másik lehetséges magyarázat is, és ez már szélesebb körű az érdekeltségeket és érintetségeket tekíntve.
Tények: Amerika tulajdonképpen persona nobn grta -nak nyílvánította Orbánt. Jelek. - a kitiltások és korrupció állami szintre emelésének felfedése. - a magyar külügyminiszter többszöri megalázása. - Orbán személyes svájci útjának lekövetése és a tárgyaló bankárok név szerinti nyílvánosságra hozása, - orbán adria tengeri sziget vásárlásának felfedése, sőt a yacht értékének 600 millió sajtóra bocsájtása. - Orbán vagyonának és szerzési háterének 37 milliárd és az MET offshor háttere, a Vajna cégek offshort háttere (erre kell Habony), a Mészáros stróman mivolta, - a lányának furcsa lottó főnyereménye 3 milliárd, stb.
Ezeket normál ember nem tudná ilyen szépen időben csokorba szedni és kiteregetni a sajtó útján.
- Gyurcsány nem oly régen bejelentette, hogy két év és előválasztások lesznek. Vajon honnan szopta?
- alig msfél hónapja jelent meg egy cikk, melyben szépen ki lett fejtve, hogy a tüntetések megbuktak és jön a második fázis, a fideszen belüli bomlasztás, mint Pokorny, majd Kővér, majd Lázár acsarkodása, Illés beolvasása, és ehhez a Kósa mindvégig beszédesen hallgat, kivár, nem áll Orbán mellé. Ebben a cikkben szerepelt, hogy lesznek még és olyan személyiségek akikre nem is gondolnánk. Hát meglőn, mert ismerjük, de ezt az éles kontrát kevesen lettek volna képesek bemondani.
Hollande kimondta: Háború lesz.
Simicska kimondta háború van.
Putyin vagy Obama mondja majd ki ? : Győztünk.

Balt 2015.02.07. 20:29:08

@Budapesti Szeretkezési Vállalat: Oda se neki! Szerencsére amíg ilyen ámokfutók vannak a neten, mint a cimborád, az önmagában -10%-ot jelent a Jobbiknak.

Ajtony 2015.02.07. 20:32:20

@nicktolvajmentesítő_kovi1970: mondj egy példát arra, hogy a mindössze fél, majd egy százalékkal nyert (2002-2010) balliberális oldal bármilyen jobboldali kérést, ötletet, előterjesztést elfogadott volna a hatalom-gyakorlása közben....
Persze, hogy nincs ilyen. Azt a hagymázas elképzelést vallottam a magaménak régebben - de persze azt elfelejtettem, hogy ötven évig diktatúrában éltünk - hogy a politikai győzelem százalékos aránya megjelenhet a döntésekben. Tévedtem, de te is tévedsz. Amennyiben Orbán diktatúrát épít, úgy Medgyessy, Gyurcsány és a Kuncze-féle SZDSZ-MSZP bagázs is azt épített. Szinte csak annyiban más az egyszerű ember érzése, hogy a jobboldal patrióta, a baloldal meg internacionalista. Ebben persze az a sz@r, hogy más országokban a baloldal is patrióta.

zobod 2015.02.07. 20:57:15

Hihető történet, bár abból hogy valami logikus, még nem következik hogy igaz. Viszont ha igaz, akkor a a kormányalakítás után megfogalmazott "politikai kormányzás" igénye is érthető, hogy egyáltalán miért merült fel, mikor kívülről nézve triviálisnak tűnik.

KUHULIN 2015.02.07. 22:35:44

@Budapesti Szeretkezési Vállalat: "Ja, meg egy olyan apró különbség is, hogy Simicska nagyjából minden fideszes geci minden stiklijéről tud összegszerűen, azok meg az ő dolgairól nem.
Ja, meg mindegyiknek ismeri a bankszámlaszámát."
És? Halhatatlan? Vagy nincs diktatúra? Ajvé!

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 00:54:00

@Balt:
Vannak ugyan cimboráim, de nem tudom, kire gondolsz, mert itt egy sincs közülük.
A Jobbikot igen magasról leszarom.

Náluk magasabbról talán csak titeket, fidesznácikat.

És igen, Gyurcsányt meg az MSZP-t is, mindenkit, aki eddig kormányon volt, ugyanis nekik köszönhető, hogy ezt az országot úgy tönkrebaszták, hogy talán 50 év múlva lesz itt normális élet, ha ugyan lesz valaha.

Kár, hogy ez legnagyobb mértékben a Fidesz és Orbán bűne. Mg az is kár, hogy te meg a hasonló faszfej haverjaid ezt nem fogjátok fel ésszel, mert nincs nektek egy szemernyi sem.
Remélem, majd a gyereked vagy az unokád, akinek még mindig ennek a 8 (2010-2018, bár én remélem, kevesebb, illetve lehet számolni 1998-tól, az ellenzéki gáncsoskodást és minden értelmes elgondolás megakasztását és elbuktatását is belevéve 20) évnek a pusztítását kell szívnia, jól elküld emiatt a kurva anyádba, amit nagyon megérdemelsz, a bűntársaiddal együtt.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 00:58:36

@Ajtony:
Te idióta segg, azokat azért váltották le, hogy jobb legyen, nem azért, hogy rosszabb.
Az elég szar érv, hogy de az MSZP is azt csinálta.
Igen, azt csinálta, és ugyanúgy elmehetnek a kurva anyjukba, ahogy Orbán és pofátlan rablóbandája.

@KUHULIN:
Nem, nem halhatatlan. De Orbán sem, és Simlicske is fel tud bérelni egy megbízható bérgyilkost Orbán ellen.
Én örülnék neki, ha megtenné.
Egy kártékony féreggel kevesebb lenne az országban.

És azt is remélem, hogy Simicska írt egy olyan végrendeletet, hogy ha meghal, az összes birtokában lévő kompromittáló adat eljusson a nagyobb lapokhoz, és Orbán és rablóbandája börtönben (vagy inkább fegyházban) végezze, lehetőleg életfogytig.

Balt 2015.02.08. 01:14:49

@Budapesti Szeretkezési Vállalat: Ezzel te ne törődj: én most küldelek az apád faszára.

Bravobravo 2015.02.08. 01:29:26

@MACISAJT: "Az effajta oligarchától , mint a Simicskától Leisztingeren át Demjánig és Várszegiig, a közvélemény, amennyiben megtűri egyáltalán, azt várja el hogy : költsd a pénzt és kuss."
Mi vagy te? Közvéleménykutató ? Vagy csak okostojás ?

Bravobravo 2015.02.08. 01:35:09

@MACISAJT: "
Különben olyan leszel mint Hodorkovszkij, Guszinszkij, Berezovszkij és tsaik."
Megint jót mondtál. :-) Hodorkovszkij sosem volt Putyin embere illetve szövetségese.

Bravobravo 2015.02.08. 01:37:18

@Vén Csataló: Én pl. sem libsi, sem szoci, sem Jobbikos, sem LMP-s stb. nem vagyok. Te viszont módosíthatnád a nickedet Vén Fszra.

Bravobravo 2015.02.08. 01:41:40

@maxval bircaman szerkesztő: "Simicska Washington embere akar lenni. Már nem elég neki a pénz hatalmat is akar. "
Erről személyesen beszéltél Lajossal ?? :-))
Szerinted eddig nem volt hatalma??
És talán az az elmúlt huszonévben észrevehetted volna, hogy általában nyilvánosságkerülő.

Bravobravo 2015.02.08. 01:42:58

@Patonay Péter: Van igazság a kádári párhuzamban.

Bravobravo 2015.02.08. 01:45:05

@Patonay Péter: " Patonay Péter 2015.02.07. 11:49:12
@maxval bircaman szerkesztő:
Simicska eddig is pénzelte a baloldalt!
Nem lesz itt semmi probléma, simán mögé fognak állni a balosok. "
Ugye ezt poénnak szántad ? :-))

Bravobravo 2015.02.08. 01:51:15

@maxval bircaman szerkesztő: " maxval bircaman szerkesztő · bircahang.org 2015.02.07. 11:31:14
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Nekem könnyű a dolgom: mindig az igazat mondom.

De nem lennék most a ballibek helyében, akiknek hamarosan Soros leküldi az ukázt, hogy éljenezni kell Simicskát. "
No ez Virág elvtárstól vett plágium !! :-)
"Nem szeretnék most az imperialisták bőrében lenni!-Mondta Virág elvtárs" :-))

Escéhápé 2015.02.08. 04:50:57

@hoplita:
Koszonom, fincsi kis story lehet.
En egy olyan legendat hallottam, hogy halalos gazolas, de - az epp ezert orok belugyminiszter - pinter ott termett es mindent elintezett.

Feleseg-veres, pszichiatriai kezeles?

Es az egyik commentben pedzegetett adriai sziget, met stb

Ezek egyenkent is gyilkos mindent borito lapok lennenek...

Vagy pont nem, hisz az orbanizmus a kovetoknek maga a vallas. Imadat. Fundamentalistak. Tehat ha kiderulne h megeroszakolta anikot vagy teszem azt rahelt, akkor az egyszeri orbanista fundamentalista mit mondana?
1 liberalbolsevik hazaarulo sajto hazugsag
2 biztos jo oka volt ra, jol tette.

Mindegy mit csinal, mennyi az euro arfolyam... Lenyeg, higy az isten aldja meg draga miniszterelnok urat

Tenyleg orwelli allatfarm :)

Peace

2015.02.08. 06:33:18

Tony Blair vs Gordon Brown dealje ugrott be:

en.wikipedia.org/wiki/Blair%E2%80%93Brown_deal

Persze ez itt Mucsa. Szóval Lajos, takarodj te fasz.

Gecikövér vagy és túl korán mentél neki Ovinak.

Kár volt.

anyo05 2015.02.08. 06:54:01

NEM!!! Nem ragadta meg a lényeget:((( A lényeg ennél sokkal több:))))))

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 07:13:08

Egy nagyon lényeges dolgot elfelejtett. Az újfideszeseket. Rogánt, Lázárt. Akik szorgosan gyűjtögetnek. Lázár maga alá gyűr minden minisztériumot, kivéve a BM-et, ami Pintért felség területe. Bár lehet h ezt Orbán utasítására teszi, Simlicskát ellensúlyozandó.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 07:23:35

@MACISAJT: Hehehe.. most hogy vezéred ellen fordult, bezzeg kígyót békát kiabálsz rá.
Érdekes a vezéred milyen jól elvolt veled eddig.
A zseni vezéred nem vette észre milyen ember Simlicska, vagy csak simán és aljasan felhasználta?
Na melyik nrancszombikám?
Mi csak röhögünk hogy a Don és a conciliere összekaptak. :-))
Csak egy kávét kérek!
Sokat fogunk még mulatni. :-))
A legszánalmasabbak ti vagytok, fideszzombik, mert ugye most köpitek szembe magatok.
Mint te, a simicskázással. :-))

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 07:26:35

@nu pagagyí: "Orbán gátlástalanul felhasznál mindenkit saját személyes céljai érdekében. Egy szociopata, amit retorikai bravúrokkal álcáz. "
Pontosan.

Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény] 2015.02.08. 07:32:47

@hoplita: "Tegyük fel eldurvul a buli és elkezdenek lapokat teregetni.

Szerinted mennyit ront simlicska renoméján ha kiderül, hogy megvette kutyapistát és faszkalapbenőt egy közbeszerzés lenyúlásához?
Semmit, eddig is mindenki, a saját tábora is köztörvényes tolvajnak tartotta.

És akkor szerinted egy közepes közpénzstikli kiderülése a csutigecinél mivel járhat????

Vagy valaki megszellőzteti a katpolos anyagát, a liliomtiprási ügyét, amik nem túl közismertek...????"

Ebben bizony csak Piktor veszíthet. Hogy hallgattatja el Simlicskát? Ráküldi a Vida lldit tolmáccsal?

hoplita 2015.02.08. 09:20:19

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Kösz, időközben rájöttem, kicsit pironkodok.:)
A szórend minden nyelvben igen fontos..

@Balt:
Cimborád neked a zanyád náthás picsája, fityiszgyökér.

Ezt a dumát meg 5 éve hallgatom tőled, a tények meg igencsak mást mondanak, te faszszopó.:)

hoplita 2015.02.08. 09:28:49

@Budapesti Szeretkezési Vállalat:
Jó a nicked, faszfej.
Hány napig törted rajta a fejed, hogy egyedinek és frappánsnak hasson?
Anyád is segített?

péklapát2 2015.02.08. 09:45:40

"Amikor a meg nem választott Simicska Lajos a kormány működését Orbán Viktor akarata ellenére tudja korlátozni, az azt is jelenti, hogy a magyar választók döntését korlátozza egy magán ember."

Amikor 40%-kal 2/3-ot hazudik magának, akkor a választók 60%-át korlátozza egy embernek látszó valami.

Most akkor baj-e ha egy felhatalmazás nélküli minihitlert irányít egy szintén felhatalmazás nélküli adócsaló?

péklapát2 2015.02.08. 09:51:07

"Ha a MET tulajdonosai, vagy akár Mészáros Lőrinc is olyan vagyont birtokol, amely adott esetben Orbán rendelkezésére is állhat"

Ez az államkasszából kilopott összeg ne fidesznyik magánemberek rendelkezésére álljon, hanem a magyarság részére, akiknek jogos tulajdonáról beszélünk! Mindegyik oligarchát (pereputtyot is érintő) vagyonelkobzással egybekötött felelősségrevonással kell bűntetni - amint vége a diktatúrának. Vissza kell szerezni ezektől a magyar vagyont.

prakp 2015.02.08. 10:27:36

@jogalany: szar lehet iilyen félelelemben élni. Az a geci USA!

Bravobravo 2015.02.08. 11:31:14

@Maxvall a kloáka: :-) Bravo. A stílus maga az ember. :-))

hidroponi 2015.02.08. 12:20:19

fidesznacik!

meg nagy a pofatok... mar nem sokaig..
hamar elfelejtettetek mar hogy ti mekkorara hypoltatok a tolvaj zusit..meg konyvet is adattatok ki vele.
rovid az emlekezetetek? nem baj, majd en emlekeztetlek titeket! :DDD

lobster thermidor 2015.02.08. 13:18:40

Nyilvánvaló, Kócziánnak igaza van ebben, hogy Orbán azért tömi pénzel Garancsit, Mészárost. és a többi strómant, hogy legyen pénzügyi hátországa, és kellő ellensúlyt biztosítson Simicskával szemben. Ezzel csak az a baj, hogy ezt az ország, azaz a mi pénzünkből teszi, ráadásul ismét csak az alja népséget hozza olyan úgy helyzetbe, hogy másnak esélye nincs még a létfenntartásra sem.

Chalky White 2015.02.08. 13:47:19

Muhaha annyira kell már röhögnöm a vérfideszes hozzászólókon...

Ha valami kiderül szeretett Bálványukról, ahelyett hogy egy pillanatra is megfordulna a fejükben hogy talán tévedtek, rögtön találnak valami bődületes nagy faszságot amivel igazolni vélik hogy mindenki más hülye (plusz libsibolsi term.), csakis ők és Orbán a tökéletesek, tévedhetetlenek.

Ha Orbán maga jelentené be az állami tévében hogy átbaszott mindenkit, még abban is kételkednének.

Komolyan mondom, erre csak egy szó van: szánalmas. Hogy valaki ennyire ne lássa a fától az erdőt, vagy legalább hogy meg se próbálja kihúzni a fejét a seggéből, ezt már tanítani kellene. Több boldogabb ember lenne ebben az országban az biztos. Tudatlan is, de boldog.

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 14:23:28

@Balt:
Muhaha, öcsém, attól, mert te az apád faszára szoktál járni, a nem buzi többség nem így van ezzel.
Ők anyádat kúrják, akik az utcasarkon árulja matág bablevesért, és szégyelli, hogy a fia ekkora faszfej Orbán-seggnyaló lett.

@hoplita:
Anyád javasolta, amikor megbasztam egy bablevesért cserébe. De még álltak nála sorban egy páran.

Fetrengjetek csak a saját szarotokban-húgyotokban mindketten a Balt nevű faszkalap komáddal együtt továbbra is, én továbbra is csak röhögök rajtatok, hogy görcsöltök kínodban.
A többi narancskomcsi faszfej társatokkal együtt.

MUHAHAHAHA!!!!!

Lajcsikám, már ezért megérte, amit tettél!

nosce 2015.02.08. 14:42:23

@MACISAJT:
"azért nekem mindenképpen Torgyán 2001-es esete jut eszembe.És a vele való szakítás, amikor kiesett a hatalomból.
Azt is kifejezett megkönnyebbüléssel vette tudomásul a jobboldali tábor.( Ja és ahhoz is mennyi reményt fűztek a ballibák, mármint hogy hű milyen bosszút áll.Pukkanás volt.)"

jaja tényleg nagy pukkanás volt, 2002-ben OV simán bukta a választást úgyhogy a remények beváltak. Erre már nem emléxel ? Torgyánnal épp nyert volna. A hasonlatod nem sok jót igér 18-ra

Balt 2015.02.08. 15:14:03

@Budapesti Szeretkezési Vállalat: Most nyitod ki a szádat? Eddig nyilván az volt benne, amit mindenki sejt. (Sejt: persze, hogy jól értsd a félreérthetetlen nickeddel.)

Budapesti Szeretkezési Vállalat 2015.02.08. 15:42:39

@Balt:
Igen, a te szád tudom, hogy végig nyitva volt, szélesre, hogy Orbán abba tudjon szarni.

Mondta ugyan, hogy a vécébe jobban szeret, de te folyton erősködtél, hogy a te szádba inkább.

Pedig már neki is kényelmetlen.

masterflow (törölt) 2015.02.08. 15:57:26

A társadalomról, rólunk: szocioreflex.blog.hu

Willy 2015.02.08. 17:35:04

Tudom, hogy ez csak egy blog. Azonban az elmélet tele van ok-okozati fejtegetéssel. Egyre szeretnék rámutatni:
A paksi döntés még a választás előtt történt, ebből nem lehet a fenti következtetéseket alátámasztani.
A háború már tart egy ideje, és voltak lépések, ellenlépések. Csak egy példa itt is: a Vida ügy. Mint tudható ő S. embere, és a kormány szivárogtatott a Napi Gazdaságon keresztül. Ha valaki még emlékszik a sokszor átalakuló cikkre (3x írták át teljesen)
Ennek ellenére sikerült mégis rendezni a vonalakat a háttérben.
Akkor kérdem mi az oka a csütörtöki kiborulásnak? Egy háttéralku megszegés? Ez nem lehet új dolog. Remélem megtudjuk mi van az egész mögött. Azonban az akcióról látszik, ez a S. nem egy politikus alkat... Ez még lehetne szimpatikus is, ha nem gondolnék a múltra.

3dom'f'speech 2015.02.08. 18:58:16

Kóczián jól megragadta a lényeget? NEM!

A nem gombot miért felejted le, Petike? :P
Igencsak megkeseredtél, de nagyon szeretnéd megmondani a "frankót", bennfentesnek akarsz tűnni, pedig az információid eléggé falsok!

totalnick 2015.02.09. 10:06:43

az írás azt akarja sugallni, hogy most minden jobb lesz?? Hát nem úgy néz ki. Mégnagyobb talpnyaló balfaszok kerülnek előtérbe. Szijártó haveri köre, mint külügyi szakemberek.., Habony Árpi.
A stadionépítési lázálom kiegészült olimpiaszervezési álmodozással. A médiának is észnélkül nekitámadtak (RTL). de a legszebb a vasárnapi zárva tartás.

Maxvall a kloáka (törölt) 2015.02.09. 17:26:58

@Bravobravo: milyen frappáns - nem gondoltad tán, hogy valami Hegel idézettel küldlek majd el a retkes picsába!

Bravobravo 2015.02.09. 18:03:32

" Maxvall a kloáka 2015.02.09. 17:26:58
@Bravobravo: milyen frappáns - nem gondoltad tán, hogy valami Hegel idézettel küldlek majd el a retkes picsába! "
:-))
Nem, nem. :-))Azért írtam, hogy a stílus maga az ember. Meg is erősítetted ezt az álláspontot. :-))

Maxvall a kloáka (törölt) 2015.02.09. 20:41:39

@Bravobravo: még egy humorbombon, kedves kekec buzi barátom?

Bravobravo 2015.02.09. 20:54:56

"@Maxvall a kloáka: @Bravobravo: még egy humorbombon, kedves kekec buzi barátom? "
Na már a látens homoszexualitásod is előjött ? :-))
Ne szégyelld a coming outodat. :-))
És egy kis segítség : nem bombon, hanem bonbon. :-))

Maxvall a kloáka (törölt) 2015.02.10. 18:39:12

@Bravobravo: ki mondta, hogy látens? és még cigányzsidó is vagyok, amerikai orosz

imádom az ilyen vicces kis fideszeseket, jól mutatnak majd a ....

Bravobravo 2015.02.10. 19:49:31

" Maxvall a kloáka 2015.02.10. 18:39:12
@Bravobravo: ki mondta, hogy látens? és még cigányzsidó is vagyok, amerikai orosz

imádom az ilyen vicces kis fideszeseket, jól mutatnak majd a .... "
Na, akkor ezt meg is beszéltük.
Fideszesnek még nem neveztek soha, de most megkaptam .. :-) :P:P
süti beállítások módosítása